De componist

Mijn naam is Harry Koning.  Componeren is voor mij een manier om mijn gevoelens te vertolken. Met mijn muziek probeer ik een platform te creëren waar mensen zich kunnen uiten, zichzelf kunnen tonen en hun creativiteit kunnen ontwikkelen.

c.v.

Harry Koning behaalde zijn bachelor voor piano en solozang aan het Conservatorium te Zwolle en behaalde zijn master aan de Opera Studio in Maastricht. In 1988 werd hij geëngageerd aan de Opera van Aachen waar hij werkte als 1’ tenor in het Opera Koor maar ook in verschillende opera’s kleine solorollen vertolkte. Vanaf 1991 werkte hij daarnaast als repetitor aan de Opera van Aachen en na een periode als assistent Musikalische Leitung werd hij uiteindelijk Kapellmeister für Musical. Vanaf 1993 werkte Harry Koning als Music Director in de musical-wereld bij verschillende producties in o.a Mönchengladbach, Köln, Antwerpen, London (West End en Abbey Road Studio’s) en Seoul. Na een Sabbatical in 1999 is Harry Koning gaan werken in de kunsteducatie en is hij zich gaan toeleggen op het schrijven van muziek. Zijn composities hebben verschillende prijzen en nominaties ontvangen in Nederland, België en Korea.

Gratis? Maar hoe zit het met de rechten?

Dat is heel eenvoudig. Als componist / arrangeur (en dus eigenaar van de rechten) geef ik u toestemming om deze bladmuziek zonder mij daarvoor direct een vergoeding te betalen voor uw koor te downloaden en te gebruiken.

Als blijk van waardering kan u een donatie doen aan een goed doel. De hoogte van de eventuele donatie en het goede doel mag u helemaal zelf bepalen.

Ik wijs u er wel op, dat u de verplichtingen met BUMA/Stemra en/of andere (lokale) rechterorganisaties gewoon dient na te komen.